Nadat we op 5 januari 2023 het Sassendonk Embleem hadden getoond werd het tijd om een bestuur op te richten voor Stichting Embleem Sassendonk. Eind vorig jaar is het bestuur aangesteld. Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter:Rob van Dalen
1e Secretaris:Harald Dinkelberg
2e Secretaris:Ellen van der Veer
Penningmeester:Jordie ter Steege
Algemeen bestuurslid:Alice Rorije

Dit bestuur is na hun aanstelling een aantal keer bij elkaar gekomen om te kijken wat er op dit moment geregeld kan worden voor het aankomende carnaval. Wij als bestuur hebben enorm veel zin om met het Sassendonk Embleem aan de gang te gaan en jullie Sassendonkers in de toekomst veel merchandise aan te bieden, zodat jullie ook allemaal op de één of andere manier met het Sassendonk Embleem tijdens (en voorafgaand) het carnaval rond kunnen lopen.

Op dit moment hebben we de 1e merchandise al laten maken in de vorm van een vlag. Tijdens de Sassendonkse optocht zullen alle Sassendonkse verenigingen, die aangesloten zijn bij het GCO, de vlag tonen en zal er een vlag hangen bij hun Stadsresidentie.

Afgelopen zaterdag 13-01-2023 is de 1e vlag door de voorzitter uitgereikt aan Lunchroom Blocks zodat deze vlag aanstaande dinsdag 16-01-2023 getoond kan worden bij de TV opnames van Carnavalshart.