SOT-TRIBUNE OP GROTE MARKT GEWELDIG SUCCES!

Tijdens de carnavalsoptocht 2017, heeft de Sassendonkse Optocht Tribune een mooi succes geboekt! De dit jaar uitverkochte tribune, met daarbij alle faciliteiten, heeft een fantastisch financieel resultaat opgeleverd!

Mede dankzij de vele sponsoren en natuurlijk de bezoekers, heeft de organisatie SOT aan de Sassendonkse Optocht Commissie een aanmerkelijk hoger bedrag dan vorig jaar kunnen toezeggen!

Uitreiking cheque aan voorzitter Sassendonkse Optocht Commissie

Op woensdag ,17 februari om 1900 uur, is aan de Grote markt bij “In den Hoofdwacht de cheque van maar liefst € 3.500,- uitgereikt door de organisatie SOT!

Zoals bekend, zal dit bedrag geheel toen goede komen aan de kwaliteitsverbetering door startgeld en prijzengeld te verhogen! Dat zal een extra stimulans kunnen geven aan de deelnemers van de optocht. Ook zal de commissie optocht aan het vorig jaar gestelde doel (investering in workshops, lesbrieven aan de Zwolse basisscholen) weer veel aandacht besteden! Uiteraard hoopt de commissie daarmee de basisscholen te interesseren en enthousiasmeren om mee te doen met de Sassendonkse optocht.

De jeugd heeft immers de toekomst en is een waarborg voor het Sassendonkse carnaval!