SOT-TRIBUNE OP GROTE MARKT WEER GEWELDIG SUCCES!

De Sassendonkse Optocht Tribune heeft tijdens de carnavalsoptocht 2018 weer een zeer fraai succes geboekt! De dit jaar uitverkochte tribune, met daarbij alle faciliteiten, heeft een fantastisch financieel resultaat opgeleverd!

Mede dankzij de vele sponsoren en natuurlijk de bezoekers, heeft de organisatie SOT aan de Sassendonkse Optocht Commissie een aanmerkelijk hoger bedrag dan vorig jaar kunnen toezeggen!

Uitreiking cheque aan voorzitter Sassendonkse Optocht Commissie

Op woensdag ,6 februari om 19:30 uur, heeft de SOT aan de Grote markt bij “In den Hoofdwacht een cheque van maar liefst € 3.600,- uitgereikt aan de voorzitter van de Optochtcommissie Marc Husen en zijn opvolger Hans Kersten!

Dit bedrag zal weer geheel toen goede komen aan de kwaliteitsverbetering van de optocht door het startgeld en prijzengeld te verhogen! Dat zal een extra stimulans moeten zijn voor de deelnemers van de optocht. Ook zal de commissie optocht aan het gestelde doel (investering in workshops, lesbrieven aan de Zwolse basisscholen) weer aandacht besteden! Uiteraard hoopt de commissie daarmee de basisscholen te interesseren en enthousiasmeren om mee te doen met de Sassendonkse optocht.

De jeugd is immers een waarborg voor het Sassendonkse carnaval!