Sassendonk 2021: Stil, maar niet verlaten! 

#samensassendonk

De Zwolse horeca maakt moeilijke tijden door. Om hen te ondersteunen, hebben we als Gezamenlijk Carnavalsoverleg (GCO) Zwolle een unieke spatel-actie bedacht. Iedereen kan tijdens carnaval (vrijdag 12 t/m dinsdag 16 februari) een spatel kopen voor de prijs van 2 munties (€ 5,- per spatel).
Het geld dat wij hiermee ophalen, schenken wij aan het carnavalscluster binnen de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ). Zo kunnen wij samen de eerste benodigde investeringen voor het carnaval 2022 mogelijk maken.

De Zwolse carnavalshoreca staat elk jaar voor ons klaar en nu vinden wij het gepast iets voor hen te doen. Wij hebben niet de verwachting dat wij de horeca hiermee overeind gaan houden. Wel kunnen wij iets van troost en steun bieden. Wij vragen zo aandacht voor hun zaak (sinds oktober gesloten) tijdens deze enorme zware tijd. En, met een verlengde lockdown tot (in ieder geval) 2 maart zal het er niet makkelijker op worden. Voor niemand.

Spatels zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar spatel@sassendonk.nu, met vermelding van naam, adres, aantal en telefoonnummer. Na betaling wordt de spatel gratis geleverd in Zwolle en Hattem. Voor overige plaatsen komen de portokosten erbij.

Mensen smachten naar iets van vermaak. Kijk maar eens naarde vele leuke carnavalsfoto’s die voorbijkomen op Facebook. Als je iemand vraagt “hoe was jouw weekend” is het antwoord tegenwoordig vaak minder enthousiast dan het wel eens geweest is. Inmiddels zijn wat ideeën voor een alternatief carnaval de revue gepasseerd en een aantal komt ook daadwerkelijk van de grond. Supergaaf natuurlijk. Zo ook deze Sassendonkse Spatel-actie…. en hoe gaaf is het dat jij volgend jaar ook kan laten zien dat jij er dit jaar bij was. Sassendonk 2021: Stil, maar niet verlaten!

Wij hopen volgend jaar weer helemaal fysiek samen te kunnen zijn in het Sassendonkse carnaval. Vertrouwend op ieders enthousiasme en steun maken wij ook Sassendonk 2021 tot een (digitaal) succes! #samensassendonk

Alaaf

GCO Zwolle